MAG

MAG
OBS! För MAG256 hoppa över steg 2 då den känner av detta automatiskt vid start, Samt hoppa över steg 4 då den känner av auutomatiskt vilken kabel som är inkopplad
1. Gå till Settings sedan System Settings
2. Gå ner till Software Update, Tryck på OK sedan den Röda knappen för att uppdatera mjukvaran. Vänta några minuter och boxen startar om.
3. Gå till Settings sedan System Settings.
4. Gå till Video och ändra till 1080p och 1920×1080 Tryck på OK och gå tillbaka (SKIPPA DETTA STEG FÖR MAG256 DÅ DEN KÄNNER AV DETTA SJÄLV)
5. Gå till Servers
6. Gå till General och skriv in pool.ntp.org tryck på OK och gå tillbaka
7. Tryck på Portals
8. På Första portalen skriver du in detta
Portal Name: Iptvone
Portal URL: **Gest ut vid Förfrågning via mejl**
Du behöver inte fylla i något för övriga Portaler. Tryck på OK för att spara och gå tillbaka.
9. Gå till Advanced Settings och ändra tidszon till Europe/Stockholm för att få EPG att fungera. Tryck på OK För att spara
Nu går du tillbaka tills du kommer ut, boxen kommer säga att den behöver starta om för att kunna använda de nya inställningarna. Låt den starta om.
Nu kommer du in till Iptvone’s Portal. Innan du börjar titta på TV ska du göra en sista sak. Gå till Höger tills du kommer till Settings, sedan Advanced Settings och ändra Buffer Size från 0 till 15, gå ner i listan och tryck på OK.
Glöm inte att du måste ansöka om 24 timmars prov för att vi ska aktivera din macadress. Eller om du redan har ett abonnemang så är det bara o skicka din macadress så aktiverar vi den åt dig.
Nu kan du börja titta på TV.